2012. február 1., szerda

Kélig Róbert: 1961 - 2012

Kélig Róbert 1961-ben született Felsőnyéken. Gyermekkorát Velencén töltötte, majd villamosipari tanulmányai után a jelenlegi Eon-hoz jelentkezett munkára.1980-ban kötött házasságot Ilcsivel. Két gyermeke született, Róbert és Dávid. 2011 februárjától már boldog nagypapaként találkozhattunk vele.

5 évvel ezelőtt fertőzte meg a katonai veterán járműves társdadalom. Első lépésként egy rádiós Csepelt újított fel. Ezt követte a tábori konyha,- népszerű nevén gulyáságyú-, majd egy a gyári állapotnál is igényesebben restaurált Uaz 469. Minden járműve minősített, Ot-s rendszámú. Sok örömet okozott a katonaidőkre emlékező embereknek. Családjával együtt rendszeres résztvevője volt a különböző veterán katonai járműtalálkozóknak.Mindig kereste a lehetőséget, hogy a szervezőknek miként lehet segíteni. Nem csak kritizált, hanem a megoldásokból is kivette a részét. Jó kedélyű, vidám egyénisége hiányozni fog.

2011 szeptemberében derült ki, hogy a gyilkos kór megtámadta. A kezdeti javulás, bizakodás után, idén ismét rosszabbra fordult a helyzet, majd január 18-án este érte a halál. A tragikus hírt valamennyi veterános társa megdöbbenve vette tudomásul. Emlékét szívünkben őrizzük.

Temetése 2012. 02. 04-én lesz 13.00-kor, a velencei református temetőben.






1 megjegyzés:

  1. "Csak azért sírok, mert a világból kimúlt, de a szívemben még mindig él." Hiányzol Robi

    Pityu

    VálaszTörlés